Career Connections

Text Alert

Get Connected

Fast Facts

STC inside 3

STC inside 2

 :: Every enrolled student at Clarion University will pass through the doors of the new building and benefit from the project.

 :: The recently remodeled planetarium portion of the Peirce Science Center has been preserved.

 :: The placement of the new "green" building will open a sweeping, green campus quad area.

 :: New sustainable design principles for lighting, heating, cooling, and ventilation are projected to bring 25-40 percent cost savings compared to the Peirce Science Center.

 :: Effective compliance with the Americans with Disabilities Act is incorporated within the new building.

 :: The new building is designed for flexible laboratories and classroom configurations demanded in interdisciplinary studies.

 :: The design of the new building focuses on sustainability and is itself be a model for sustainable design.